Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη έκανε η Ολυμπία Οδός

Μαζική αγωγή σε δεκάδες πολίτες από την Πάτρα, το Αίγιο, το Διακοπτό, την Αθήνα και άλλες περιοχές, κοινοποίησε η Ολυμπία Οδός. Στην αγωγή η εταιρεία διεκδικεί...τα συνολικά ποσά των διοδίων που δεν πλήρωσαν οι πολίτες κατά την διέλευση τους από τα σημεία, ενώ επιπλέον τους ζητά και 1.500 ευρώ από τον καθένα αποζημίωση στην ηθική βλάβη που υποστηρίζει ότι υπέστη ως εταιρεία, από την συμπεριφορά τους.

Η εκδίκαση θα γίνει στο ειρηνοδικείο του Πειραιά, λόγω της διεύθυνσης του πρώτου εκ των εναγομένων, τον Φεβρουάριο του 2012.

Μιλώντας για το ζήτημα ο Δικηγόρος Άκης Βαβαρούτας ως εκπρόσωπος της ομάδας πολιτών που αντιδρούν στα διόδια και δεν πληρώνουν, σχολίασε το περιεχόμενο της αγωγής που είναι γραμμένη σε πάνω από 160 σελίδες, λέγοντας πως επί της ουσίας σκοπός της εταιρείας είναι ο εκφοβισμός των πολιτών, γιατί το κίνημα εναντίον της πληρωμής των διοδίων της συγκεκριμένης Εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου λόγω της κατάστασης που αυτή βρίσκεται σήμερα, μεγαλώνει.

Ο κ. Βαβαρούτας διάβασε ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το περιεχόμενο της αγωγής, η οποία το μόνο που κατάφερε τελικά είναι να σκορπίσει χαμόγελα στους πολίτες, παρά φόβο.
Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο θα εκδικαστεί τόσο η αγωγή των πολιτών εναντίον της εταιρείας, όσο και η αγωγή του Δικηγορικού Συλλόγου.

Πληροφορίες κάνουν λογο για προσπάθεια εκ μέρους της Ολυμπίας Οδου να αναβληθεί η εκδίκαση, για αγνώστους προς το παρoν λόγους.

Πηγή: Thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook