Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αγροίκοι

Έχει καταντήσει αηδία πλέον η βλαχοποζεριά των νέων ανθρώπων και η μπουζουκοκλαμπομιζέρια τους.Είναι αισχρό πραγματικά να ζει κάποιος για να προκαλεί εντύπωση, τώρα έχουνε βρει όλοι το facebook για να επιδεικνύονται να τραβάνε φωτο με τις μαπες τους μέσα στα σκυλοτροφεία που προτιμούν να αράζουν με τις παρέες τους.

Όλοι οι φαντασμένοι γόηδες και όλες οι σάπιες γκόμενες τα πίνουν και μετα γίνονται στουπιά και πάνε να το γράψουν στο facebook ότι έγιναν κώλος εχθές και να χαίρονται μόνοι τους όπως και όλοι οι δεκάδες αργόσχολοι που θα κάθονται να διαβάζουν τις παπάρες που γράφουν τα "νούμερα" αυτά. Έτσι ανεβαίνουν επίπεδο επειδή κυκλοφορούν και κάνουν φιγούρα στις γκόμενες που μεγαλοπιάνονται με αμάξια, λεφτά και ακριβά μπουζουκοστρινγκ, όλοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν όμως ότι βλάπτουν την αισθητική μας και μας σπάνε τα κάκαλά μας αλλά συνάμα αμφισβητούν και τη νοημοσύνη όλων μας.

Πότε θα σταματήσει αυτή η καγκουριά, αυτή η επιδειξιμανία, αυτό το δήθεν. Εγώ προσωπικά σέβομαι τον τρόπο ζωής του καθενός αλλά επειδή έχω και ελευθερία λόγου κάπου πρέπει να τα λέω, είτε παραέξω είτε σε σας. Δεν έχουμε μάθει ότι τα λεφτά του μπαμπά, τα μπουζούκια και όλη αυτή η μαζοποίηση, όλα αυτά τα πρόβατα είναι που ξεπαρθενιάζουν την κοινωνία (μην πω τίποτα άλλο).

Άμα λοιπόν είναι αυτά τα ιδανικά της νέας γενιάς, ευχαριστώ δε θα πάρω, αλλάζω κανάλι, σας αγαπάω μα δε πατρεύομαι, πως το λενε ντε... Υ.Γ.Α, και αφού γουστάρετε να ανεβάζετε και τις φανταχτερές σας φωτο στο facebook να σας θαυμάσουν όλοι/ες οι ανήμποροι να κουνηθούν από την καρέκλα και το pc, σας παρακαλώ να σας δείχνει ολόκληρους/ες, όχι μόνο δεξί μάγουλο και από τη μέση και πάνω, και αφού μπαίνετε που μπαίνετε στον κόπο να τις φτιάξετε στο photoshop αλλάξτε απλά το χρώμα μη διορθώσετε τους κοιλιακούς και τα ατέλειωτα πόδια σας, αυτός είναι ο σκοπός του....ΑΝΤΕ ΡΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook