Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ομορφιά των φύλων

Άντρες: Στην εφηβεία το πρόσωπο τους θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με άπειρες νάρκες έτοιμες να σκάσουν κι αυτές. Σπυράκια μεγάλα, μικρά, με πύον, εσωτερικά. Μπλιαχ! Οι πλάτες τους είναι στενές, τα μπράτσα τους αγύμναστα και ο κώλος τους ανεξάρτητα από το μέγεθος σίγουρα όχι σφριγηλός. Μην πούμε για τα μαλλιά τους που μαζί με αυτούς κάθε πρωί ξυπνάει και η ζούγκλα.
Γυναίκες: Στην εφηβεία το πρόσωπο τους μπορεί να έχει κάποια σπυράκια, αλλά καλύπτεται με make up. Και να φοράνε σιδεράκια μπορεί να επικεντρωθείς σε άλλα σημεία του σώματος και του προσώπου τους. Τα φρύδια από δάσος έχουν μετατραπεί σε ένα καλοσχηματισμένο τόξο που τονίζουν τα μάτια. Το στήθος έχει ξεπεταχτεί και τα παντελόνια φροντίζουν ώστε να τονίζονται τα οπίσθια. Όσον αφορά τα μαλλιά τους το ίσιωμα πάει και έρχεται και υπάρχουν πόσα αξεσουάρ που το συμπληρώνουν.

Άντρες: Μετά τα 20 τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν αλλάξει, έχουν σχηματιστεί γωνίες, τα σπυράκια έχουν εξαφανιστεί, αλλά μπορεί να έχουν αφήσει ουλές, η γυμναστική έχει μπει περισσότερο στη ζωή τους, οι πλάτες έχουν ανοίξει και ο κώλος τους σίγουρα είναι για μάτιασμα. Και μπορεί τα κομμωτήρια να μην έχουν γεμίσει από άντρες σαν τα γυμναστήρια, αλλά το μαλλί είναι σαφώς πιο σουλουπωμένο.
Γυναίκες: Μετά τα 20 η αποτρίχωση έχει μπει για τα καλά στη ζωή τους. Πόδια, χέρια, πρόσωπο, μπικίνι. Τα πάντα χωρίς ίχνος τρίχας. Η απολέπιση βοηθάει ώστε να φαίνεται πιο λείο το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια παίρνουν όποιο χρώμα και σχήμα θέλουν, ενώ όλη η μόδα ασχολείται με το πως θα τις κάνουν να νιώθουν πιο όμορφες. Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ, μαγιό, εσώρουχα για κάθε γούστο.

Άντρες: Στα 30+ τα μαλλιά τους γκριζάρουν, η γοητεία τους εξαρτάται αρκετά από αυτά και αν έχουν αρχίσει να πέφτουν η αυτοπεποίθηση μειώνεται αρκετά. Η γυμναστική έχει αντικατασταθεί από τις ώρες στη δουλειά μιας και η νοοτροπία ΑΝΤΡΑΣ=ΧΡΗΜΑΤΑ έχει μπει για τα καλά στον οργανισμό τους. Έτσι οι κοιλιακοί παύουν να υπάρχουν και την θέση τους παίρνει ένα χαριτωμένο μπαλονάκι.
Γυναίκες: Στα 30+ έχουν μάθει άπειρα μυστικά ομορφιάς, ξέρουν πως θα χαλαρώσουν γρήγορα και οι ρυτίδες θα τους χτυπήσουν την πόρτα και καταφεύγουν σε κρέμες, μπότοξ, πλαστικούς και ότι άλλο μπορούν να κάνουν για να δείχνουν πιο νέες. Η περιποίηση σε όλα τα μέρη του σώματους τους συνεχίζεται και δεν αφήνουν την αυτοπεποίθησή τους να φτάσει στα πατώματα βλέποντας τις κοπελούδες των 20+.

Συμπέρασμα: Κυκλοφορούν τόσο όμορφοι όσο και άσχημοι άνθρωποι και από τα δύο φύλα. Το θέμα είναι πως οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά με αποτέλεσμα το οφθαλμόλουτρο να θεωρείται άθλημα των αντρών και οι γυναίκες να καταλήγουν να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να ψωνίζονται μιας και δεν έχουν κάτι άλλο να θαυμάσουν.

Πηγή: http://enwravaremaras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook