Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Η τελευταία εκπομπή του Λάρι Κινγκ


Μεταδόθηκε χθες το βράδυ η τελευταία εκπομπή του Λάρι Κινγκ στο CNN. Πλήθος από διασημότητες της αμερικάνικης πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής τον τίμησαν με την παρουσία τους. Δείτε στιγμιότυπα αλλά και το ξεκαρδιστικό "κλαμπ του φερμουάρ" του Μπιλ Κλίντον.

"Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στην τελευταία εκπομπή του Ζωντανά με τον Λάρι Κινγκ", είπε ξεκινώντας το πρώτο λεπτό της τελευταίας του εκπομπής ο 77χρονος Λάρι Κινγκ.

Μια εκπομπή που ολοκλήρωσε μια καριέρα 53 ετών με 40.000 συνεντεύξεις και κοντά στις 10.000 ώρες ζωντανά στο CNN από το 1985. Και όπως η αμερικάνικη τηλεοπτική κουλτούρα ξέρει πολύ καλά να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η τελευταία εκπομπή ήταν κανονικό σόου και παρέλαση αστέρων.

Με τη συνδρομή των Μπιλ Μάχερ & Ράιαν Σίκρεστ, ο Λάρι Κινγκ ξεκίνησε με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, συνέχισε με χαιρετισμό από τον Μπαράκ Ομπάμα, πολλούς γνωστούς τηλεπαρουσιαστές των αμερικανικών δικτύων και η βραδιά ολοκληρώθηκε με το τραγούδι "The Best is yet to come" από τον Τόνι Μπένετ.

Το πιο χιουμοριστικό περιστατικό της βραδιάς, όμως, ήταν όταν ο Λάρι Κινγκ μιλούσε με τον Μπιλ Κλίντον και είπε "Άλλωστε, τόσο εγώ όσο και ο Μπιλ, ανήκουμε στο "Κλαμπ του Φερμουάρ" εδώ και καιρό", αναφερόμενος στο παρατσούκλι που δίνεται σε όσους έχουν κάνει εγχείρηση καρδιάς. Λόγω του "πικάντικου" παρελθόντος και των δυο ανδρών με συζυγικά παραστρατήματα, λίγα λεπτά μετά ο Λάρι Κινγκ αναγκάστηκε να διευκρινίσει τι ακριβώς σημαίνει γιατί οι... παρεξηγήσεις και τα πειράγματα είχαν ήδη ξεκινήσει.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook