Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

1,5 εκατ. $ κόστισαν οι διακοπές του ΟμπάμαΤα περισσότερα χρήματα, περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, κόστισε η μεταφορά του ίδιου του Μπαράκ Ομπάμα με το Air Force One.
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι οι δύο εβδομάδες των χριστουγεννιάτικων διακοπών στη Χαβάη του Μπαράκ Ομπάμα, της συζύγου του Μισέλ και των δύο παιδιών τους κόστισαν στους Αμερικανούς πολίτες τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο δολάρια!
Τα περισσότερα χρήματα, περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, κόστισε η μεταφορά του ίδιου του Μπαράκ Ομπάμα με το Air Force One, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό, 251.000 δολάρια, δόθηκε για την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των υπερωριών των αστυνομικών. Ενδεικτικό της υπερβολής είναι ότι για να μεταβεί ο Ομπάμα στο σπίτι του παιδικού του φίλου Μπόμπι Τίτκομπ έκλεισαν για το κοινό όλοι οι δρόμοι, ενώ η προεδρική συνοδεία ήταν ένα κομβόι αποτελούμενο από 20 οχήματα!Εκτός από τη Μισέλ, τη Σάσα και τη Μάλια, που η μεταφορά τους κόστισε 63.000 δολάρια, στη Χαβάη παραβρέθηκαν και 24 ανώτατα στελέχη του Λευκού Οίκου έναντι άλλων 134.000 δολαρίων! Τα υπόλοιπα έξοδα ήταν 38.000 δολάρια για τη διαμονή της οικογένειας σε παραθαλάσσιο θέρετρο, άλλα 16.000 δολάρια για μπανγκαλόου δίπλα στη θάλασσα, στα οποία έμεναν άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, και άλλα 10.000 δολάρια για ασθενοφόρο σε περίπτωση ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook