Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

5 Είδη Τιτάνας!1# ΤΙΤΑΝΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Όπου και αν πάει, οτι ώρα και να ναι θα έχει μονίμως ένα ντύσιμο προκλητικό με γόβα 15ποντη, φούστα ίσα που να καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία, με μπλούζα που θα αναδεικνύει το μπούστο, το ανύπαρκτο μερικές φορές και εννοείται χωρίς σουτιέν... Αν δεν δουν όλοι στον δρόμο την ρώγα, δεν λέει! Η συγκεκριμένη ως τιτάνα αντιμετωπίζεται από τους άνδρες και πολύ σωστά. Που πας μωρή κότα στον χασάπη υπερπαραγωγή. Δεν θα βγει έξω αν δεν έχει φτιαγμένη Κουάφ!

2# ΤΙΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Το πιο συνηθισμένο είδος τιτάνας...Δεν υπάρχει τρύπα που να μην έχει χώσει οτιδήποτε βρει, όπως ας πούμε την βάση για το χαρτί κουζίνας το roll on αποσμητικό της, δονητές εως και λουκάνικα Φρανκφούρτης ή και χωριάτικα με καπότα γεύσης λαχμαντζούν! Δικαίωμα της, αλλά συνήθως η συγκεκριμένη το έχει καμάρι που την παίρνει ο καθένας και την εντοπίζουν οι άνδρες πολύ εύκολα γιατί συνήθως υιοθετείται και το 1# αλλά εκτός από αυτό μιλάει συνέχεια για λούτσους!

3# ΤΙΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

Το έργο γνωστό: Εκείνη εντυπωσιακή με δυναμικό χαρακτήρα, εκείνος τρελά καψούρης και τον σέρνει από την μύτη. Τον έχει κάνει Τάρανδο και τον κοροϊδεύει, όταν εκείνος συνειδητοποιεί οτι είναι τιτανάρα την κυνηγάει...Εκείνη όμως τίποτα! Αυτό είναι το χειρότερο είδος τιτάνας, γιατί δεν είναι εμφανές όσο τα άλλα δύο..Με λίγα λόγια αν σου τύχει τέτοια τιτάνα την μάμησες!

4# ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝΑ

Γυναίκες μέσα στην Πλαστική που με δέκα κιλά τσιμέντο που τρώνε στην μάπα, το παίζουν γκομενάρες και μοιραίες! Σνομπάρουν οτιδήποτε κινείται έξω από τα σύνορα του Κολωνακίου και της Γλυφάδας και όποιον βλάχο δεν έχει υιοθετήσει το σούσι στο διαιτολόγιο του, το όποιο φυσικά δεν είναι δίαιτα από κάποια ιστοσελίδα στο ιντερνετ, αλλά από προσωπικό διατροφολόγο που το γραφείο του εννοείται πως είναι στο Κολωνάκι...Αλλιώς δεν είναι γιατρός καλό!

5# ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝΑ

Η κατηγορία που τα συνοψίζει όλα! Αυτό έλειπε... Τι μπουρδέλο θα ήταν η Βουλή αν δεν υπήρχαν όλα τα είδη τιτάνας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook