Πάντα να ξαναρχίζεις ...

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΑΈνας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα.
Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας κουκουλοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:
- Τα λεφτά σου και γρήγορα!
- Μα τι λες; αντιδρά ο κύριος, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!
- Ε, τότε, λέει ο μασκοφορεμένος, τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα!!!Έλληνας Υπουργός, φωνάζει στο γραφείο του τους αντιπροσώπους δύο μεγάλων τηλεπικοινωνιακών εταιριών που διεκδικούν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μόλις βρέθηκαν μόνοι (έχει ζητήσει σε όλους τους άλλους να εγκαταλείψουν την αίθουσα), τους λέει με αυστηρό τόνο.
"Κύριοι, προσπαθήσατε και οι δύο να με δωροδοκήσετε! Αυτό είναι απαράδεκτο για τα στάνταρ της Σοσιαλιστικής μας Κυβέρνησης.
Εσύ κύριε Παπαρίδη μου έδωσες 1.500.000 Ευρώ κι εσύ, κύριε Παπαρόπουλε μου έδωσες 1.300.000 Ευρώ. Προφανώς περιμένετε να μεροληπτήσω υπέρ ενός από εσάς, αλλά αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Θα σας πω λοιπόν τι θα γίνει".
Βγάζει από μία τσάντα ένα πακέτο με ευρώ και λέει.
"Κύριε Παπαρίδη, πάρτε πίσω τις 200.000 Ευρώ που δώσατε παραπάνω από τον Παπαρόπουλο και θα αποφασίσω "αμερόληπτα" και με βάσει τα τεχνοοικονομικά δεδομένα και μόνο, ποιος θα πάρει το συμβόλαιο!


Πηγαίνοντας για το γεύμα μου στο πάρκο σήμερα, είδα μια γιαγιά δίπλα σε ένα παγκάκι να κλαίει με λυγμούς. Σταμάτησα και τη ρώτησα τι συμβαίνει.
Μου λέει: "Έχω έναν σύζυγο που είναι 22 χρονών στο σπίτι μου. Κάθε πρωί μου κάνει παθιασμένο έρωτα και μετά μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, μαρμελάδες, φρεσκοστιμένους χυμούς και καφέ."
Της λέω: "Καλά, και γιατί κλαις γιαγιά;"
Συνεχίζει η γιαγιά: "Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα όλο το απόγευμα."
Της ξαναλέω: "Και γιατί κλαις τότε;"
Συνεχίζει η γιαγιά: "Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα μέχρι τις 2 τα χαράματα
Της λέω: "Και γιατί πανάθεμα σε κλαίς;"
Απάντηση: "Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Facebook