Πάντα να ξαναρχίζεις ...

«Ασφαλής και άριστη είναι η δημοκρατία, στην οποία η κάθε αδικία τιμωρείται εξίσου από τους παθόντες και τους μη παθόντες απ' αυτή.» (Σόλων ο Αθηναίος) «Σοφός είναι ο άνθρωπος που ξέρει χρήσιμα πράγματα όχι εκείνος που ξέρει πολλά.» (Αισχύλος) «Γλώττης κρατείν και μάλιστα εν συμποσίω : Να συγκρατείς την γλώσσα σου, προ παντός δε όταν βρίσκεσαι σε διασκέδαση» (Χίλων ο Λακεδαιμόνιος) «Εθίζειν τους παίδας τω ταληθεί λέγειν. Το γαρ ψεύδεσθαι δουλοπρεπές και πάσιν ανθρώποις ουκ άξιον μιμείσθαι:Να συνηθίζουμε τα παιδιά να λέγουν την αλήθεια. Γιατί η ψευτιά είναι δουλοπρέπεια και δεν αξίζει να τη μιμούνται οι άνθρωποι» (Πλούταρχος)

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμοΈχει μήκος 500 μέτρα, πλάτος 400 μέτρα και ύψος 100 μέτρα, ενώ μπορεί να χωρέσει είκοσι φορές την Οπερα του Σίδνεϊ, αλλά και τρεις φορές το αμερικανικό πεντάγωνο.

Ο λόγος για το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο που δεν είναι άλλο από το πλέον εξελιγμένο εμπορικό κέντρο στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας, σχεδιασμένο από τη διάσημη αρχιτέκτονα, Ζάχα Χαντίντ.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα ψώνια τους, αν κουραστούν να κάνουν ηλιοθεραπεία σε ειδικά κατασκευασμένους χώρους με «τεχνητό ήλιο», να κοιμηθούν σε αναπαυτικά κρεβάτια, αλλά και να επιδοθούν στο σκι, στη κολύμβηση και το σκέιτ.

Όλα αυτά στο New Century Global Center, όπου η καλή θερμοκρασία και η ηλιοφάνεια είναι εξασφαλισμένη όλες τις ώρες σε όλες τις εποχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook